Zimovanje Rudnik 2017. godine

autor objavljeno dec 24, 2016 | Komentari su isključeni

Zimovanje Rudnik 2017. godine

Ove godine organizujemo zimovanje na planini Rudnik  od 06. do 12.02.2017. godine. Cena zimovanja je 12 900 i može se platiti u četiri ili više rata do samog polaska. Smeštaj je organizovan u centru dečijih letovališta „Odmaralište Rudnik“.

Učesnicima je obezbeđen doručak, ručak i večera, a smeštaj je u dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama sa kupatilom. Očekujemo puno snega, dobrog druženja i novih izviđačkih znanja. Biće sprovođene izviđačke i sportske aktivnosti od izleta, pevanja, orijentacije, topografije, tečaja prve pomoći do zimskih šetnji, pravljenja Sneška i sankanja.

Do sad nismo bili na planini Rudnik, pa smo odluči da ga upoznamo uzduž i popreko i naravno da osvojimo Cvijićev vrh od 1132 metara nadmorske visine. Kao i prošle godine i ove godine idemo sa OI „N.H.M.M. Lune“ iz Beograda a pozivamo i druge izviđače da nam se pridruže na ovoj  ludoj i nezaboravnoj avanturi.

Pored ovih aktivnosti ove godine ćemo organizovati vodni tečaj, za one koji žele da se osposobe da budu izviđačke vođe kao i tečaje i seminare za ostale ugloge u izviđačkoj organizaciji. Uveče će naši članovi moći da pokažu svoju kreativnost, maštu i talente na kulturno zabavnom programu.

Obezbeđena su sva tri obroka  doručak, ručak i večera, gde će članovi moći da skupe snagu za celodnevnu avanturu.

Rate za plaćanje su:

I rata 30.10.

II rata 20.11.

III rata 25.12.

IV rata 22.01.

Pozivamo vas da nam se pridružite i prijavite što pre kod vašeg vodnika ili vodnice, ili na tel. +381 61 30-70-118 (Stefan) gde možete da se javite ukoliko imate bilo kakva pitanja.

Mesta su ograničena, a prijave su do kraja meseca, prijavite se što pre!

Vidimo se! :)