Susreti prijateljstva – Memorijal R.V. Čoče

autor objavljeno sep 10, 2017 | Komentari su isključeni

Susreti prijateljstva – Memorijal R.V. Čoče

Ovog vikenda Odred izviđača ,,Ratko Vujović Čoče“ je tradicionalno organizovao akciju ,,Susreti prijateljstva – Memorijal R.V. Čoče“ u Košutnjaku. Okupili smo se u prostorijama našeg odreda u subotu u 7h i uputili se ka izviđačkom kampu OI ,,Rako Vujović Čoče“ koji se nalazio u Pionirskom gradu.  Otvaranje je bilo u 9:30h, nakon čega je usledilo takmičenje. Pored tradicionalnih izviđačkih veština, učesnici su se takmičili i u novim, originalnim takmičarskim disciplinama po kojima je ova akcija uvek bila poznata i zbog kojih nam je jedna od omiljenih. Takmičili smo se u pravljenju  solitera, piramide od gajbi, trci na skijama, streljaštvu, geo izazovu, brodskom izazovu…Pauzu smo napravili za vreme  ručka, posle čega su bili sportske aktivnosti. Na takmičenju smo sreli naše divne prijatelje iz Novog Sada.

Sutradan, 10.09. oko 10.30h je bilo zatvaranje akcije, proglašenje pobednika i  pozdravljanje sa drugarima do sledećeg izviđačkog susreta.

Naša ekipa brđana, Zmajevi, koji su činili Una, Stefan, Ivan, Andreja, Aleksa i Cole, osvojili su prvo mesto na takmičenju. Svaka čast našim brđanima!