Kampovanje u Šapcu

autor objavljeno maj 7, 2019 | Komentari su isključeni

Kampovanje u Šapcu

Ovu prolećnu sezonu kampovanja otvaramo učešćem na akciji „42. majski skautski skup“ i to u letnjikovačkoj šumi u Šapcu!

Da li ste znali da se Smotra svih izviđača iz Srbije, zajedno sa gostima iz drugih zemalja, održala bas na ovom terenu u Šapcu 2011. godine.  Kako nam je bilo možete da se prisetite kroz slike iz naše galerije.

Ovog puta ponovo idemo tamo da podignemo naše šatore i boravimo u prirodi od 24 – 26. maja. Planirane su razne izviđačke aktivnosti od prelazaka staza, kreativnih radionica, ali i sportskih aktivnosti, kao i igra iznenađenja.

Sve aktivnosti organizuju naši prijatelji i domaćini iz Odreda Izviđača „Vera Blagojević“ povodom obeležavanja 100 godina postojanja izviđača u njihovom gradu, a učestvovaće i izviđači iz drugih gradova Srbije.

Kotizacija je 2500 din u koju je uračunat prevoz, hrana, smeštaj u šatorima i aktivnosti, ali kao i prva izviđačka marama našeg odreda.

Prijave se vrše do 17.5.2019. putem telefona na 063606098 ili možete direktno ostaviti poruku ovde ili poslati mejl na vasacarapic@gmail.com.

Nakon toga, sve vas pozivamo na roditeljski sastanak koji će se održati u petak, 17.5.2019. godine u 18:30 u opštini Stari grad gde ćemo vas više uputiti u detalje puta, ali i gde možete da pitate sve što vas zanima.

Izviđački pozdrav