Izleti sa izviđačima

autor objavljeno sep 20, 2017 | Komentari su isključeni

Izleti sa izviđačima

Odred izviđača „Vasa Čarapić“ organizuje besplatne izviđačke izlete za decu sa opštine Stari grad uzrasta od 7 do 15 godina.

Izleti vam pružaju jedinstvenu priliku da se upoznate sa time šta izviđači rade i čime se bave. Dođite i provedite nezaboravne trenutke u druženju sa izviđačima. Ako vam se svidi, možete da postanete izviđači i naučite sve o životu u prirodi, steknete nove drugare i naravno, zabavite se.

U nedelju, 24. septembra, vodimo vas na Donji grad Beogradske tvrđave, gde smo vam pripremili razne zabavne aktivnosti. Budite spremni da naučite kako se vezuju izviđački čvorovi, čitaju putni znaci i budite spremni da se pokažete u sportskim aktivnostima. Nalaženje je u dvorištu OŠ Mihailo Petrović Alas do 10 časova, a povratak je planiran na istom mestu oko 13-13:30h. Kako bi sve zainteresovane informisali o narednom izletu, biće potrebno da ostavite osnovne podatke.

U nedelju, 1. oktobra, posetićemo Zvezdarsku šumu i zabaviti se sa izviđačkim aktivnostima u prirodi. Da biste saznali koje su to izviđačke aktivnosti, moraćete da dođete.  Okupljanje je u dvorištu  OŠ Mihailo Petrović Alas u 10h, odakle bi gradskim prevozom krenuli ka novoj avanturi. Povratak je planiran u popodnevnim časovima, oko 16h.

Za one koji se odluče da postanu izviđači pripremili smo i besplatnu posetu Beogradskom ZOO vrtu u subotu 7. oktobra.

Pod pokroviteljstvom Saveza izviđača Beograda, grada Beograda i  Zoo vrta, biće organizovano izviđačko takmičenje za uzraste od 1. do 6. razreda. Da bi mogli da učestvujete na ovom takmičenju potrebno je da učestvujete na bar jednom od prethodnih izleta, ali i da imate izviđačku majicu i maramu, jer samo tako možete besplatno ući u Zoo vrt. Pre poslednjeg izleta biće organizovan roditeljski sastanak.

Da biste učestvovali na izviđačkim izletima potrebno je da se prijavite na broj telefona 061/3070-118 ili na adresu elektronske pošte vasacarapic@gmail.com do 22.9. za izlet na Donji grad, odnosno do 29.09. za izlet u zvezdarsku šumu.