10.Smotra Saveza izviđača Srbije 2018.

autor objavljeno feb 22, 2018 | 0 komentara

10.Smotra Saveza izviđača Srbije 2018.

Konačno je tu i ta godina kada će svi članovi Saveza izviđača Srbije, zajedno sa svojim prijateljima okupiti na jednom mestu i provesti divne trenutke zajedno. Dosta ljudi kaže da se izviđačko iskustvo meri prema broju Smotri na kojima smo bili. Pruža vam se prilika da budete učesnici baš ovakvog okupljanja u Srbiji koje se događa samo par puta u životu, jer se održava na sveke 4 godine, baš kao i Olimpijada.
Smotra je vreme kada smo svi tu zajedno, kad vidimo koliko nas ima i šta sve možemo. To je vreme kada možemo pokazati šta smo naučili do sada i kada možemo učite jedni druge. Zbog desetog jubileja Smotra ima moto ,,Izviđaštvo za sve“.

Za naš smeštaj pet zvezdica je ništa, zar nije lepše vedro nebo i zvezdica ne zna im se broj. Od prtljaga ponesi samo osmeh i dobro raspoloženje, a za ostalo ćemo se mi pobrinuti.

Smotra će se održati od 27.07. do 05.08.2018. godine u Beogradu na Adi Ciganliji. Kotizacija ima promo cenu 120 evra do 30.03.2018.godine, kasnije se cena povećava za 1o evra i rok za plaćanja je do 15.05.2018.godine, a posle tog roka kotizacija je 140 evra do početka Smotre.

Da biste učestvovali na Smotri potrebno je da se prijavite do 28.marta 2018.gidune. Možete se
prijaviti kod svog vodnika, predvodnika ili na broj 061/30-70-118. Takođe, potrebno je popuniti
prijavu Prijava HO HO i poslati na našu mail adresu: vasacarapic@gmail.com.

Nadamo se da ćemo se družiti u što većem broju!

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>